Se alla blogginlägg

Hur klarar du och ledningsgruppen krisen?

Vi vet att Dalarna har bra chefer som kan växa genom pandemin. Det är också uppenbart att många aldrig har fått krishantera så mycket som nu. Företagen har fått göra stora omställningar, även vi.

Se alla blogginlägg

Hur klarar du och ledningsgruppen krisen?

Vi vet att Dalarna har bra chefer som kan växa genom pandemin. Det är också uppenbart att många aldrig har fått krishantera så mycket som nu. Företagen har fått göra stora omställningar, även vi.Förändringar gör skönt-ont, så där som att stretcha en ansträngd muskel. Du förstår att det är nödvändigt, för långsiktigt är det nyttigt. Som företagare vet vi att just förändringar är förutsättningen för tillväxt. Och att gruppens anpassningsförmåga ihop med mitt ledarskap är det som avgör allt.

Att växa genom en kris är så sant som det är sagt. Den breda erfarenhet som vi på företagshälsan redan hade, av att hjälpa andra företag fick vi applicera internt. Vi står mitt i pandemin, starkare och stabilare än någonsin, i en ny digital miljö.


Att tänka på som chef, för att få teamet med sig genom krisen

  • Försök att vara transparant
  • Vänta inte med information
  • Kommunicera även när det inte finns något nytt
  • Visa medkänsla och lyssna

Vi erbjuder chefsstöd, speciellt inriktat på att ge konkret vägledning i din situation just nu. Hur leder jag hemifrån? Hur får jag med mig personalen, när förändring måste ske snabbt? Vad kan jag göra för att hantera svåra samtal?


Som kund kan du få chefsstöd

Du kanske även vill läsa om...