Medarbetare

God arbetsmiljö inom vården, finns det?

Drömmer du om ett arbete inom företagshälsa, där du kan må bra och fokusera på den som behöver din omsorg? Gillar du att se resultat i ditt arbete?

Dalarnas Företagshälsa är en stabil arbetsplats, med 50 år av privat rehabilitering och förebyggande arbetsmiljöarbete i ryggsäcken. Vi vet vad vi gör och arbetar lika mycket med vår egen arbetsmiljö som våra kundföretags.

Hos oss får du hugga i och bidra med din kompetens i en miljö där vi fokuserar på mål och kundnöjdhet. Vi tror att den som trivs och känner förtroende för sin arbetsgivare och sina kollegor vill prestera och känner arbetsglädje.

Våra team i Falun, Borlänge, Ludvika och Hedemora har en sak gemensamt. Vi är på en resa till effektiv vård, med hjälp av digitalisering och moderna arbetsverktyg. På vad vi tycker är världens bästa arbetsplats.

Med lång erfarenhet av arbetsmiljöfrågor tror vi att vi är väl rustade att möta framtiden. Vill du hänga på?

Lediga tjänster
Medarbetare

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Dalarnas Företagshälsa AB är en fristående företagshälsa med enheter i Falun, Borlänge, Hedemora och Ludvika. Grunden till vårt bolag lades 1969 i Borlänge för att ge arbetarna en drägligare tillvaro.

Idag är visionen att hjälpa Dalarnas arbetsgivare att skapa världens bästa arbetsplatser. Vi har nyligen gått samman med HeLa Hälsan för att stärka vår lokala närvaro i hela Dalarna. Vi är nu länets största företagshälsa med drygt 800 kundföretag.

Hos oss kan du få ett arbete i en framtidsbransch och bidra till ökad arbetsglädje och effektivitet hos våra kunder. Hos oss kommer du att få ett omväxlande arbete i en kreativ miljö och ingå i ett engagerat multiprofessionellt team.

Läkare

Läkare

Falun, Borlänge, Hedemora, Ludvika

(heltid/deltid)

Vi söker dig som är leg läkare, gärna med specialistutbildning inom företagshälsovård eller med kompetens inom arbetslivsinriktad rehabilitering.

Hos oss jobbar du i team, på riktigt. Med rehab-koordinatorer, psykologer, organisationskonsulter och sköterskor, som hjälper våra kundföretag att bli bättre. Vi arbetar proaktivt och rehabiliterande. Målbilden är alltid arbetsåtergång för individen och en förbättrad arbetsmiljö.

Vi hjälper arbetsgivarna i Dalarna att skapa världens bästa arbetsplatser!

Du är med och skapar förutsättning för arbetsåtergång. Läkarens roll är viktig som nyckelspelare mellan chef och arbetstagare. Som läkare och företagsläkare får du möjlighet att jobba med ett omväxlande och utvecklande arbete.

Dalarnas Företagshälsa har en positiv atmosfär, med väl fungerande team, där vi dagligen jobbar med förebyggande och hälsofrämjande insatser åt våra kundföretag.

För att passa in hos oss önskar vi att du är lyhörd för kundens behov, du bidrar till ett gott arbetsklimat och har ett konsultativt förhållningssätt. Du har förmåga att se sambandet mellan arbete, livssituation och prestation. Du arbetar lösningsfokuserat och förebyggande.

Dina uppgifter är vanliga läkarbedömningar, medicinska kontroller, rehabutredningar och att bedöma arbetsförmåga.

Erfarenhet av företagshälsovård är meriterande.
Tillträde: Efter överenskommelse.
Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Varmt välkommen att skicka oss ditt CV och personliga brev till rekrytering@dalafh.se

Vill Du veta mer?
Vice VD Magnus Rabenius magnus.rabenius@dalafh.se