Medarbetare

God arbetsmiljö inom vården, finns det?

Drömmer du om ett arbete inom företagshälsa, där du kan må bra och fokusera på den som behöver din omsorg? Gillar du att se resultat i ditt arbete?

Dalarnas Företagshälsa är en stabil arbetsplats, med 50 år av privat rehabilitering och förebyggande arbetsmiljöarbete i ryggsäcken. Vi vet vad vi gör och arbetar lika mycket med vår egen arbetsmiljö som våra kundföretags.

Hos oss får du hugga i och bidra med din kompetens i en miljö där vi fokuserar på mål och kundnöjdhet. Vi tror att den som trivs och känner förtroende för sin arbetsgivare och sina kollegor vill prestera och känner arbetsglädje.

Våra team i Falun, Borlänge, Ludvika och Hedemora har en sak gemensamt. Vi är på en resa till effektiv vård, med hjälp av digitalisering och moderna arbetsverktyg. På vad vi tycker är världens bästa arbetsplats.

Med lång erfarenhet av arbetsmiljöfrågor tror vi att vi är väl rustade att möta framtiden. Vill du hänga på?

Lediga tjänster
Medarbetare

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Dalarnas Företagshälsa AB är en fristående företagshälsa med enheter i Falun, Borlänge, Hedemora och Ludvika. Grunden till vårt bolag lades 1969 i Borlänge för att ge arbetarna en drägligare tillvaro.

Idag är visionen att hjälpa Dalarnas arbetsgivare att skapa världens bästa arbetsplatser. Vi har nyligen gått samman med HeLa Hälsan för att stärka vår lokala närvaro i hela Dalarna. Vi är nu länets största företagshälsa med drygt 800 kundföretag.

Hos oss kan du få ett arbete i en framtidsbransch och bidra till ökad arbetsglädje och effektivitet hos våra kunder. Hos oss kommer du att få ett omväxlande arbete i en kreativ miljö och ingå i ett engagerat multiprofessionellt team.

Företagssköterska

Företagssköterska

Hedemora

(heltid/deltid)

Vi söker dig som är leg sjuksköterska gärna med företagssköterskeutbildning med kompetens inom arbetslivsinriktad rehabilitering.

Ditt arbete omfattar bl a olika hälsoundersökningar för livsstil, hälsa och arbetsmiljö, rehabiliteringsarbete med bedömningar och utredningar.
Dina arbetsuppgifter handlar om att på ett konsultativt sätt ge stöd till kundanställda och chefer, enskilt eller i grupp. Det finns möjlighet att jobba hälsofrämjande och förebyggande utifrån konsultation, information och utbildning.

Erfarenhet av företagshälsovård är meriterande.
Tillträde: Efter överenskommelse.
Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Vill Du veta mer kontakta gärna via mail:
konsultchef Anna Domeij, anna.domeij@dalafh.se

Välkommen med din ansökan märkt ”Företagssköterska”, senast 2020-02-21 via mail till rekrytering@dalafh.se urval görs löpande.