Mediyoga

Mediyoga

Mediyoga är en vetenskapligt dokumenterad form av mjuka, hälsogörande och avstressande övningar som kan vara ett välgörande inslag i en rehabilitering.

Aktuella kursdatum:

Kontakta oss för kommande kursdatum.

Kontakta oss
Syfte

Som en del av din medarbetares rehabilitering erbjuder vi en mjuk och avstressande form av yoga för att bidra till att öka koncentrationen, förbättra minne, minska somatiska symtom och dämpa oro och nedstämdhet.

Innehåll

Vi håller ett första kartläggande samtal där din medarbetare bland annat får fylla i en skattningsskala. Kursen leds sedan av en leg. Fysioterapeut/mediyogainstuktör under 8 träffar á 1 timme och 15 minuter. Vi har ett avslutande samtal, utvärdering med skattningsskala, tips och råd framåt. Vi återkopplar till dig som chef samt berörda kollegor på Dalarnas Företagshälsa.

Utbildningsinformation

Kursen gäller kundanställda i pågående rehabilitering vid Dalarnas Företagshälsa via chef som bedömt behov av rehabinsatser.

Plats

Hedemora

Anmälan

Då det är godkänt att medarbetaren ska delta i gruppen kontakta oss med en anmälan.

Datum

Morgon: 5/2, 12/2, 19/2, 26/2, 4/3, 11/3, 18/3, 25/3 2020
Kursen hålls på onsdagar kl. 08.00 - 09.15.

Villkor

Anmälan är bindande. Vid otillräckligt deltagarantal (min. 4 deltagare) kan kursen komma att senareläggas. För utbildning som avbokas minst 10 helgfria vardagar före planerad aktivitet utgår full ersättning. Sker avbokning under dag 5 t.o.m. dag 9 helgfri vardag, debiteras 50% av priset, därefter ingen ersättning för avbokad utbildning.

Länkar

mediyoga.se


Boka utbildning Fler utbildningar