Företagssköterska

Företagssköterska

Ledigt jobb i Hedemora/Falun, Dalarna

(heltid/deltid)

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska, gärna med företagssköterskeutbildning och kompetens inom arbetslivsinriktad rehabilitering. Har du förmågan att skapa goda kundrelationer och se helheten i rollen som företagssköterska?

Hos oss jobbar du i ett litet team på enheten i Hedemora, men din tjänst är delad med vår enhet i Falun. Vi arbetar i team, både proaktivt och rehabiliterande. Målbilden är alltid arbetsåtergång för individen och en förbättrad arbetsmiljö. Vi är Dalarnas största företagshälsa, grundad 1969 och sedan nyligen en del av hälsokoncernen Feelgood. Vi finns i Borlänge, Falun, Ludvika och Hedemora. Bland kollegorna finns bl. a. rehab-koordinatorer, psykologer, organisationskonsulter och läkare, som hjälper våra kundföretag att bli friskare.

Det är viktigt att du helhjärtat vill jobba med att hjälpa arbetsgivare i Dalarna att skapa världens bästa arbetsplatser! Vi vill att du som söker har en positiv livssyn.

Ditt arbete som sköterska är viktigt, inte minst i det konsultativa stöd du ger till kundanställda och chefer. Arbetet omfattar olika hälsoundersökningar inom livsstil, hälsa och arbetsmiljö. Du har en viktig del i rehabiliteringar med bedömning och utredning. Som sköterska arbetar du även förebyggande för att främja hälsa hos våra kundföretag, med konsultation, information och utbildning.

Dalarnas Företagshälsa har en positiv atmosfär med framåttänk. Vi förutsätter att du gillar att utvecklas och inte räds att ta eget ansvar. Det är viktigt med god samarbetsförmåga i relation till kollegor och kunder, där du visar stort eget engagemang. En vanlig dag på jobbet som företagssköterska jobbar du självständigt, men som en del av ett starkt team.

Erfarenhet av företagshälsovård är meriterande. Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Varmt välkommen att skicka oss ditt CV och personliga brev till rekrytering@dalafh.se senast måndag 22/10.

Vill Du veta mer?
Konsultchef / Key Account Manager, Carina Sparring carina.sparring@dalafh.se